הגדלת חזה לאחר הוצאת גוש מהשד.

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

21/07/2017 | 19:33 | מאת: פלור

יש לי גוש (פיברואדנומה) בגודל 3 ס״מ בשד השמאלי ואני אעבור בקרוב ניתוח להסיר אותו. הגוש יושב ממש בצד שמאל כך שאני חושבת שאולי החתך יתבצע ממש בגבול של השד. אני מידה A קטנה (אפילו לא בטוחה במידה מאחר והחזה שטוח ואין לי הרבה חזיות). אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה, רציתי לדעת לאור המידע הנ״ל תוך כמה זמן פחות או יותר סביר להניח שאוכל לבצע ניתוח הגדלת חזה? וכל מידע נוסף לגבי המקרה שלי יעזור לי וייתן לי מושג לגבי איך להמשיך הלאה.. תודה (:

שלום ראשית, אני מאחל לך לעבור את ההליך של כריתת הגוש מהשד בשלום. לאחר ניתוח כלשהו, נהוג לחכות לפחות 3 חודשים ועדיף אף להמתין עד חצי שנה עד להחלמה מלאה של אזור הניתוח לפני שמבצעים ניתוח נוסף באותו איזור ובמיוחד אם מדובר בכריתת גוש משמעותי בגודל 3 ס״מ בשד קטן קטן כפי שאת מתארת. החלמה מהירה ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור