מתיחת בטן - שאלה לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/06/2017 | 20:01 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי מתיחת בטן מלאה בה הוסר העור העודף ובוצע חיבור לתיקון דיאסטזיס. מאז הניתוח הבטן כאילו מחולקת לשתיים- הבטן התחתונה עם הצלקת הדוקה מאוד ומעיליה מתנשאת בטן נוספת, עגולה בדיוק כפי שהייתה לפני הניתוח. הרופא הציע לעשות ניסוף. שתי שאלות- האם הייתה פשלה בניתוח? האם נתקלת בדבר כזה מניסיונך ואכן ישנה סבירות לתיקון כזה דבר? מדובר בניתוח חוזר על מלוא משמעותו... תודה רבה

שלום אין יכולת לענות על שאלתך מבלי לדעת מה היה מצבך לפני הניתוח ומה בדיוק נעשה בו. אם ברצונך בחוות דעת נוספת, אנא פני לבדיקה בצירוף כל החומר הרפואי הרלבנטי. החלמה מלאה ד״ר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור