אחרי מתיחת בטן-תחושת "שריון"

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/05/2017 | 20:48 | מאת: נטעלי

שלום ד"ר מייליק. אני חודש וחצי אחרי מתיחת בטן. יש עדיין בצקת בבטן התחתונה והבנתי שזה נורמלי, אבל הבטן עצמה בכלל לא מרגישה כמו "הבטן שלי", אלא יותר כמו סוג של "שריון הדוק". האם התחושה הזו עוברת ומתי?? זה ממש פוגע באיכות החיים ואפילו גורם לי תחושת דכדוך או "סף חרדה". האם התחושות האלו מוכרות לאחר מתיחת בטן ומה הצפי מנסיונך? והאם אחרי חודש וחצי צריך עדיין את חגורת הבטן או שניתן להיות רוב היום (ובלילה) בלעדיה? תודה מקרב לב

שלום התחושה שאת מתארת מוכרת וצפויה לאחר ניתוח מתיחת בטן וקרוב לוודאי שתשתפר באופן הדרגתי במהלך החודשים הקרובים. אנא שאלי את הרופא המנתח שלך מה המלצותיו לגבי השימוש בחגורת הבטן. החלמה מהירה ד״ר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור