מתיחת בטן + מותניים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

02/02/2014 | 12:35 | מאת: לימור

אני אחרי ירידה במשקל ונשאר לי עודפי עור מה שמציק לי זה ממש אזור המותניים שיחסית מאוד בולטים זה מציק אפילו יותר מאזור הבטן מה עושים במצב כזה ? שאלה נוספת האם בגלל שיש לי אבנים בכיס מרה לא אוכל לעשות מתיחת בטן ?

שלום לימור ניתוח מתיחת בטן היקפית הידוע גם בשם מתיחת גוף (body lift) מתאים במיוחד לעודפים שנותרים לאחר ירידת משקל בפלג הגוף התחתון וכטיפול להסרת עודפי עור מאיזור המותניים ושיפולי הגב. אין לניתוח זה כל נגיעה לאבנים בדרכי המרה, כל עוד אבנים אלו הן ללא סימפטומים ולא מצריכות ניתוח כריתת כיס מרה. אנא פני לבדיקה ואוכל לייעץ לך באופן מדוייק ולהתאים לך את הפיתרון הנכון ביותר. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור