מתיחת בטן מכבי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

01/02/2014 | 18:31 | מאת: רותי

שלום דוקטור מייליק באיזה מקרים קופת חולים מכבי מכסה ניתוח מתיחת בטן ?

שלום רותי בקופ"ח מכבי עלייך לפנות דרך רופא המשפחה שלך לוועדה להסרת עודפי עור שדנה בבקשות כדוגמת הבקשה שלך. רופא המשפחה שלך יוכל לברר בשבילך מה התנאים בהם קופת החולים מאשרת ניתוחים כאלה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

05/02/2014 | 07:48 | מאת: היי רות

התהליך במכבי מתחיל בוועדה להסרת עודפי עור. הוועדה מתכנסת אחת לחודש. עלייך לפנות אליהם ולהוכיח במפגש עם הוועדה שעודפי העור אינם אסטתיים בלבד, אלא גורמים לך לסבל רפואי. הצטיידי באישורים רפואיים רלוונטים. הטל' של איה מזכירת הוועדה להסרת עודפי עור הוא 03-5143782 בהצלחה.

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור