מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

30/01/2014 | 23:33 | מאת: גלית

מה קורה במצב שבו יש לי תור לניתוח מתיחת בטן אך אני מקוררת- בלי חום אך עם דלקת גרון ושיעול. ואף נוטלת אנטיביוטיקה. האם יש צורך לדחות את הניתוח? ואם כן, כמה זמן לאחר האנטיביוטיקה אפשר לבצע את הניתוח? אציין שאני בחורה צעירה ובריאה ב"ה בד"כ..

שלום גלית מכיוון שמדובר בניתוח אלקטיבי (לא דחוף), אין כל הצדקה לנתח אותך כאשר את חולה במחלה כלשהי (גם אם היא קלה) בכדי שלא להגדיל הסיכון שמחלתך תגדיל את הסיכון לסיבוך כלשהו במהלך הניתוח או ההחלמה ממנו. ממליץ שתחלימי בשלום ממחלתך הנוכחית ורק אח"כ תתקדמי לניתוח מתיחת הבטן ותעברי אותו בשלום. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור