מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

13/01/2014 | 20:03 | מאת: ליאת

שלום דוקטור , רציתי לדעת מה ההבדל בין מתיחת בטן למתיחת בטן היקפית?

שלום ליאת במתיחת בטן רגילה מטפלים בדופן הבטן הקדמית באמצעות הסרת עודפי עור, הידוק שרירי דופן הבטן ושאיבת שומן. במטופלים רבים, ובמיוחד אלו שירדו משמעותית במשקל, עודפי העור נמשכים לכוון המותניים ושיפולי הגב. במקרים אלו ניתן להמשיך את הסרת עודפי העור ועיצוב הגוף גם לאיזור הגב התחתון באופן המשכי לדופן הבטן הקדמית. לכך אנו קוראים מתיחת בטן היקפית או BODY LIFT. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור