בטן הריונית

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

30/11/2012 | 01:10 | מאת: גילה

אני סובלת מבטן הריונית לאחר הריון , אני לא מבינה איך זה יכול לקרות - יש לי בטן בצורה של אשה הריונית - אני רזה בשאר חלקי הגוף . האם זה קשור בכלל לפורום זה ? חני

שלום גילה התופעה של בטן הריונית לאחר הלידה הינה תופעה מוכרת מאוד ונשים רבות סובלות ממנה. התופעה נובעת מחולשה משמעותית של שרירי ורקמות דופן הבטן. ניתן לשפר במידה מסויימת חולשה זו באמצעות ירידת משקל, כושר ואימון גופני אולם ברוב המקרים זה יהיה רק שיפור חלקי ואת חולשת רקמת דופן הבטן עצמה יש לתקן באמצעות ניתוח מתיחת בטן שבו המנתח הפלסטי מהדק את הרקמה ומחזיר את שרירי הבטן למקומם המקורי מלפני ההריון ובנוסף מתקן בקעים בדופן באם הם קיימים ומסיר אם העור הרפוי והעודף. אנא פני לבדיקה אצל כירורג פלסטי המתמחה בתחום זה לקבלת יעוץ אישי המכוון לבעייתך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור