מתיחת בטן + ירכיים + זרועות

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/01/2014 | 17:13 | מאת: א

שלום אני לאחר ירידה משמעותית במשקל . הייתי 135 קילו והיום אני שוקלת 71 קילו , הגובה שלי 1.77 , אני סובלת מבטן רופפת , ירכיים רופפות עם עודפי עור וגם זרועות עם עודפי עור. אני קצת פוחדת מהניתוח רציתי לקבל פרטים נוספים על ניתוח הסרת עודפי עור ומתיחת בטן , תודה רבה , אסתי.

שלום א אם תעייני בתשובות שעניתי לשאלות שהופנו אלי בפורום זה, קרוב לוודאי שתקבלי מענה על כל שאלותייך. בכל מקרה, את מוזמנת לפנות ליעוץ במרפאתי ואוכל לבדוק אותך ולהציע לך את הטיפול המתאים ביותר למצבך. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור