עייפות וחולשה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

26/10/2002 | 20:14 | מאת: מיכל

אציג את עצמי אני בת 30 ולומדת שיאצו שנה ב' במכללת מדיסין-בשבועיים וחצי האחרונים אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי בדיקות כבר עשיתי אבל לצערי לא נמצאה אף בעיה-התחושות שלי הן עייפות וחולשה ללא הפסקה-מלווים בכאבי ראש עמומים (אני סובלת ממגרנות אך זה לא סוג הכאב) אודה לכם באם תייעצו לי מה עליי לעשות על מנת להרגיש טוב יותר

26/10/2002 | 22:34 | מאת: ירון גולני

מיכל ערב טוב יש מספר אבחנות אפשריות, אבל, את צריכה לפנות למטפל כדי שיבצע תשאול מסודר ואבחנה. אחרי זה, אפשר ואפשר להמליץ ולטפל לשיפור הרגשתך. בהצלחה אני פה אם תצטרכי... ירון

27/10/2002 | 07:26 | מאת: אריה א.

לפעמים מטפל שיאצו משתמש בטיפולו באנרגיה האישית שלו . האנרגיה החיובית של המטפל מועברת למטופל, ולפעמים האנרגיה השלילית של המטופל מועברת אל המטפל. אם זהו המקרה, צריך להשתמש בהגנות נגד האנרגיות השליליות. זאת אינה עיצה או מסקנה........פשוט חומר למחשבה. יום נעים, אריה א.

מנהל פורום שיאצו וטווינה