שיאצו ולידה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

22/10/2002 | 11:42 | מאת: פרח

שלום הייתי רוצה לברר פרטים על שיאצו בלידה - מהם היתרונות והחסרונות, וכמו כן האם אתם מכירים מטפלת שמלווה את היולדת בזמן הלידה ( כמובן שמתמחה בשיאצו) תודה מראש פרח

23/10/2002 | 07:09 | מאת: ירון גולני

פרח שלום באיזה איזור גיאוגרפי? אשמח לפרט ולהמליץ על תומכת\מלווה להריון ולידה. חן חן ירון

23/10/2002 | 07:37 | מאת: פרח

קודם כל תודה על תשובתך המהירה. באזור חדרה. כמו כן רציתי לדעת קצת יתרונות וחסרונות השיטה בזמן לידה. תודה רבה פרח

29/10/2002 | 21:52 | מאת: יסמין

פרח שלום. שיאצו בלידה הוא כלי טוב מאד, שמטרתו - סיוע לאישה היולדת לעבור את הלידה בצורה טובה יותר - הקלה על כאבי הצירים, קידום הלידה אם יש בכך קושי וכד'. ישנן מלוות ללידה (דולות) שהן מטפלות בשיאצו ומשתמשות בכלי הזה במהלך הלידה, כמו גם בכלים אחרים. מאד מומלץ. את מוזמנת ליצור איתי קשר ואנסה לעזור למצוא מישהי הקרובה אליך. 04-9895634. שתהיה לידה טובה.

30/10/2002 | 07:37 | מאת: פרח

מנהל פורום שיאצו וטווינה