צוואר תפוס בבוקר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/10/2006 | 06:19 | מאת: ליאור

למה אנשים תמיד קמים עם צוואר תפוס בבוקר? איך משחררים אותו? איך מונעים את התופעה הזאתי בכלל?

04/10/2006 | 09:26 | מאת: אלי קרני

שלום ליאור אני מצרף לתשובה לינק למאמר קצר שכתבתי באתר של העמותה למלחמה בכאב ובו הסבר על הגורם לכאבים בבוקר ודרכי טיפול שונות. http://www.fightingpain.co.il/alternative_medicine.asp לאחר שהגעת לדף של הלינק בחר באפשרות המודגשת בכחול "טיפול בטווינה עבור כאבים" במידה וישארו לך עוד שאלות אשמח לענות אלי

10/10/2006 | 07:26 | מאת: ירון

אנשים בד"כ לא קמים בבוקר עם כאב צוואר אלא אם קיימת בעיה בצוואר . לשם כך עורכים ברור רפואי ובהתאם לממצאים בוחרים את שיטת הטיפול .

12/01/2009 | 16:21 | מאת: טל

אני חושבת שאתה טועה! אנשים כן יכולים לקום עם כאב צוואר כי לא ישנו בצורה נכונה וטובה לצוואר! לא צריך להגזים עם העניין אלה עם הכאב נמשך יותר מדי זמן!..

מנהל פורום שיאצו וטווינה