כאבי בטן

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/09/2006 | 08:44 | מאת: מור

שלום, יש לי כאבי בטן , בעיקר באיזור הבטן העליונה שמגיעים עד לאזור שבין הצלעות (מתחת לסטרנום) וחוזרים בצורה מחזורית (מידי כמה ימים). עשיתי בדיקות רבות ולא נמצאה להם שום סיבה רפואית. האם טיפול בטווינא או שיאצו יכול לעזור?

19/09/2006 | 19:47 | מאת: אלי קרני

שלום מור על פי הרפואה הסינית ישנן תבניות שונות לתנועת האנרגיה בגוף ולחלקן מחזוריות ברורה. שתי דוגמאות בסיסיות לכך הן: 1. זרימת האנרגיה בין 12 האיברים הפנמיים כאשר כל איבר נמצא בשיאו במשך כשעתיים, בשעות קבועות. 2. yin וyang החולקים בשעות היממה כאשר הyang בשיאו באמצע היום והyin בשיאו באמצע הלילה ובשאר זמן אחד מתחזק בעוד השני דועך וחוזר חלילה להסביר את הגורם לכאבי הבטן שלך אין באפשרותי בפורום זה, לכך נדרש תשאול מעמיק אותו יעשה המטפל בו תבחרי. לדעתי יש סיכוי טוב שטיפולי שיאצו או טווינא יוכלו לסייע. אופציה נוספת היא דיקור רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה