מעוניינת ללמוד

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

07/09/2002 | 18:12 | מאת: טאי

שלום האם באתר מספקים אנפורמציה על קורסים שנפתחים בנושא של שיאצו וטווינה?

07/09/2002 | 21:26 | מאת: ירון גולני

הי טאי, אני יכול לספק לך אינפורמציה בנושא, איפה את גרה? בעקרון לימודי שיאצו וטווינה נמשכים בין שנה לשלוש שנים, בדר"כ בערב, פעמיים עד שלוש בשבוע. מה עוד תרצי לדעת? ירון

08/09/2002 | 19:59 | מאת: טאי

היי אני גרה בבאר שבע . אני מעוניינת מאוד ללמוד שיאצו או טווינה כי שמעתי התעמליות כאלו מקלים לחץ ומרגיעים. האם זה נכון? לימודי ערב מצוינים בשבילי. תודה

22/09/2002 | 08:58 | מאת: דקטר ערן

עם אתם מאונינים למוד שיצו אני יכל למד אתכם

23/09/2002 | 22:10 | מאת: טאי

כמה אנשים צריך כדי לפתוח קורס? האם תלמד אותנו בבאר-שבע? אני משערת שאתה מוסמך בשיאצו?

מנהל פורום שיאצו וטווינה