מים בברך/נפיחות ושיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

29/08/2006 | 14:06 | מאת: יי

רציתי לדעת אם יש הצלחה בהורדת נפיחות בברך ומים בברך עם שיאצו? הנפיחות והמים רבים, לא בוצע ניקור, בעיה שנוצרה עקב עומס יתר, בברך שעברה ניתוחים לפני שנים. אין אפשרות לטיפול תרופתי עקב היריון.

30/08/2006 | 12:19 | מאת: אלי קרני

שלום רב על פי הרפואה סינית, בעיה של מים בברך (כמו בצקות אחרות) משויכת לחולשה של הכליות או ליתר דיוק חולשה של yang הכליות. אופציה נוספת היא טראומה פיזית הגורמת תקיעות עם חום רב במקום ספציפי וניסיון הגוף בפיצוי על ידי שליחת נוזלים לאזור לקררו. לא פרטת את מקור הבעיה אצלך, אך אני מנחש מהמעט פרטים שמדובר באופציה הראשונה עקב העובדה שאת נמצאת בהריון ומכיוון שיש בעבר רקע של בעיות בברך. במקרה כזה נדרש טיפול יותר סיסטמי ומעמיק ולמרות שגם טיפול במגע יכול לסייע, הייתי ממליץ לך לפנות לכוון של דיקור וצמחי מרפא. רק לוודא שהמטפל מנוסה בטיפול בנשים בהריון החלמה מהירה אלי

04/09/2006 | 23:09 | מאת: ירון

במקרים חמורים יש/ לבצע שאיבת נוזלים . אין לבצע טיפול סיסטמי בהריון - אלא מקומי בלבד 5 מחטים סביב הברך ומוקסה על המחטים . למרוח משחת נו-דול 3 פעמים ביום ולהשתדל לנוח עם הברך .

מנהל פורום שיאצו וטווינה