תחושת עייפות כללית

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

08/08/2006 | 19:42 | מאת: ג'נגו

שלום רב אלי, לאחרונה אני סובל מתחושות עייפות שאינן מוכרות לי. גם אחרי 8 שעות שינה אני קם עייף, נטול אנרגיות, אני מרגיש רצון לישון לעיתים במהלך היום ופחות שמח מבעבר. יש לציין כי התחושות האלו החלו לפני המלחמה ולא התגברו בעבותיה, אלא נשארו ברמה דומה. אני רגיל לאורח חיים פעיל ודינמי, עמוס ואף די לחוץ וזה קצת מקשה עלי את התייפקוד ובעיקר מלחיץ אותי. אני מניח שיש הסברים פסיכולוגיים וכיו"ב, אבל האם במקביל לאיזה שהוא טיפול מודעותי (שברור לי שאני צריך לעבור) יש משהו שאתה יכול להציע לי לחיזוק ותמיכה. תודה מראש.

09/08/2006 | 19:58 | מאת: אלי קרני

שלום ג'נגו אתה צודק במאה אחוז, לפסיכולוגים יש הרבה מה להגיד על עייפות כרונית ורובם גם צודקים. כפי שניחשת טיפול השיאצו יוכל לתת לך מענה מוסף, ולעיתים קרובות יכול לספק גם את התשובה במלואה. טיפול השיאצו מרגיע ומספק את הצורך הבסיסי שלנו באמפטיה ומגע ולכן מסייע ברמה הנפשית. ברמה הפיזית, עלפי הרפואה הסינית עייפות כרונית הינה מצב של חוסר באנרגיה והיתקעות האנרגיה. טיפול השיאצו מניע בטבעו ועל ידי יכולתו להשיב את האיזון פנימי מסייע לגוף בבנייה וניצול נכון של האנרגיה. בהצלחה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה