טיפולי שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

13/05/2006 | 13:53 | מאת: צביה

שלום רב, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להסרת שד. נאמר לי שאיני יכולה לעבור טיפולי שיאצו. - האם אכן? תודה צביה

לקריאה נוספת והעמקה
13/05/2006 | 15:54 | מאת:

שלום צביה לטיפול השיאצו וגם לשאר הטיפולים במגע יש אפקט של הנעת אנרגיה ודם ולכן למטופל החולה בסרטן לא הייתי ממליץ לפנות לכוון זה. הסיבה לכך פשוטה, הטיפול עלול לזרז את התפשטות הגרורות לשאר הגוף. לפני כשנה וחצי לא הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול במגע, אלא לדיקור וצמחי מרפא (כטיפול משלים לטיפול הקונבנציונאלי אך לא במקום). היום, שנה וחצי אחרי, במידה והמעקב הרפואי מראה שאין סמנים של התפרצות חוזרת של הסרטן אני לא רואה כל סיבה למה שלא תפני לטיפול שיאצו או כל סוג של טיפול במגע אחר בהצלחה אלי