כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

20/02/2006 | 10:43 | מאת: אופיר

שלום. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אך אנסה. אני כרגע מחלים ממחלה שכללה כאבים בגרון. הצוואר שלי מאוד כואב ואין לי יכולת תנועה איתו. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני יכול לשחרר אותו

20/02/2006 | 18:26 | מאת: אלי קרני

שלום אופיר לפעמים למחלות יש תופעות נלוות של שרירים כואבים או תפוסים, אך יכול להיות שזהו צרוף מקרים שהצוואר נתפס דווקא עכשיו. בכל מקרה מה שאני יכול להמליץ לך דרך הפורום זה לנוח ובמידה ועברו מעל 24 שעות מהרגע בוא נתפס הצוואר, לפנות למטפל טווינא. החלמה מהירה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה