עיסוי כף רגל ע"י טווינא

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

28/01/2006 | 22:45 | מאת: סטודנטית

שלום ירון ושלום לכולם, אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא עיסוי כף רגל ע"י טווינא מבחינת: אתיולוגיה, פתלוגיה, דיאגנוזה, סימפטומים, אבחנה מבדלת, אסטרטגיה טיפולית, נקודות לטיפול, ופרוגנוזה.. אשמח מאוד גם אם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים מקצועיים העוסקים בטווינא ויכולים לענות לי על כל השאלות שלי הקשורות בטווינא בתודה מראש, סטודנטית :)

28/01/2006 | 22:51 | מאת: סטודנטית

התכוונתי אלי ולא ירון סליחה על הטעות :) ואשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי תודה והמשך ערב נעים

28/01/2006 | 22:58 | מאת: סטודנטית

היי חבר'ה זאת אני שוב לא יודעת מה קרה פה שפוט בפעם הראשונה ראיתי את השם אחד ממנהלי הפורום אז רשמתי בהודעה "ירון" ואז שוב ראיתי את השם "אלי" שגם הוא אחד ממנהלי הפורום אז חשבתי שטעיתי נכנסתי ותיקנתי את ההודעה, עכשיו אני נכנסת לבקש סליחה מירון גולני כי הבנתי בסוף שיש שני מנהלים ירון ואלי :) סליחה שוב ירון אתה בטח יודע זה קורה לכל הסטודנטים :) אז שלום לכולם וערב טוב

29/01/2006 | 20:01 | מאת: אלי קרני

שלום לסטודנטית נתחיל מכך שהטווינא אינה שיטת טיפול המתבססת על הבחנה של כף הרגל כגון רפלקסולוגיה, אלא על הרפואה הסינית וערוצי האנרגיה (המרידיאנים) בגוף. בנוסף לכך השאלה שלך אינה ברורה לי ולכן איני מסוגל לענות. אנא הסבירי שוב מה הבעיה הספציפית בכף הרגל. אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה