מעי רגיש

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/10/2004 | 14:01 | מאת: עדי

היי ירון כתוצאה מניתוחים שעברתי בבטן הופיעו לי חסימות מעיים. מאז החסימה האחרונה (לפני חודשיים) אני עדיין חש בכאבי בטן. פניתי לגסטרואונקולוג ועברתי בדיקת גסטרו,פס'ג(בריום) וקולונוסקופיה. ראוי לציין כי שלושת הבדיקות תקינות. בהצעתו של הגסטרואונקולוג התחלתי בנטילת תרופה בשם נירבקסל אשר אמורה לעזור בהקלה בכאבי בטן הנובעים מתסמונת המעי הרגיש/הרגיז. מנסיונך, במה יכולה הרפואה האלטרנטיבית לעזור לי? אנא תשובתך תוך התיחסות בפרט לשיאצו. תודה וחג שמח עדי

05/10/2004 | 22:24 | מאת: ירון גולני

עדי שלום תשובה טובה לשאלתך, תוכל להינתן רק לאחר פגישה. באופן כללי, שיאצו יכול לעזור מאוד בהקלה על התסמינים שציינת, אך לא לבד. אני ממליץ על פגישה עם מטפל מוסמך ומנוסה. שיוקל סבלך ירון

12/12/2004 | 00:21 | מאת: שי

שלום דוקטור מזה מספר ימים אני סובל מכאבי בטן עזים, הכוללים עוויתות שמגיעות בגלים. לעיתים יש גם כאב עמום ברקע, אך הוא נסבל. בדיקות רפואיות לא הראו כל ממצא לא תקין ואחת הרופאות בחדר המיון אף חשדה שאני מתחזה. יש לציין שיש לי כשני שלשולים ביום, וזהו. כמו מה זה נראה לך והאם יש טיפול יעיל? תודה מראש, שי

מנהל פורום שיאצו וטווינה