חרדה ושיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

05/09/2004 | 19:24 | מאת: אורלי

לפני מס' חודשים חוויתי התקפי חרדה וניסיתי טיפול בשיאצו. מייד לאחר התחלת הטיפול הרגשתי רע, קצב נשימתי עלה ולחץ הדם עלה עד שחשתי תחושת עילפון. האם הטיפול לא מתאים לי או שמא המטפלת לחצה על מקומות רגישים/חסומים אצלי?

05/09/2004 | 21:40 | מאת: ירון גולני

אורלי שלום שיאצו, באופן כללי, הוא טיפול שיכול להתאים מאוד לאדם הסובל מהתקפי חרדה. בהיותו טיפול מרגיע מאוד, המעניק תחושת חום וביטחון. אם תגובתך היתה בטיפול אחד - הראשון, לא כדאי להסיק ממנו לגבי המשך הטיפול. שווה לשוחח על כך עם המטפל/ת ולראות למה הגבת בצורה כזאת, ואז אפשר להתחיל מחדש. אם המטפל/ת לא יוצר תחושה של אמון, ולא מאפשר מקום של ביטחון וחופש, אולי כדאי לשקול פניה למישהו אחר. בחיבוק - ירון

20/11/2004 | 22:57 | מאת: גבוש

מנסיוני כספורטאי נראה שהמטפלת נגעה במקומות הנכונים אך במינון גבוה .כל דבר אפילו הטוב ביותר צריך לעשותו במידה. יתכן ועוצמת הטפול הייתה גבוה למצביך באותו זמן. זה כמו לקבל מרופא מירשם מדויק אך במינון לא נכון. אחת מעוד הרבה אפשרויות. .

מנהל פורום שיאצו וטווינה