הסתידויות בכתפיים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

03/06/2004 | 22:51 | מאת: דני

אני סובל מהסתידויות בשתי הכתפיים היוצרות לחץ ודלקת בגידים. פיזיותרפיה ותרופות הקלו מעט, אך הכאב ממשיך. האם יש ניסיון טיפולי לרפואה המשלימה? למשל טוינה או שיאצו? מה מהם עדיף? תודה על תשומת הלב.

05/06/2004 | 15:29 | מאת: זאב המרפא

שלום דני, יש מה לעשות אך חסרים פרטים רבים כמו גיל, עיסוק, עישון, מצב משפחתי, הסטוריה רפואית ועוד. כדאי לפנות למטפל מומחה או לחזור עם פרטים מלאים.

05/06/2004 | 20:50 | מאת: ירון גולני

דני שלום יש ויש מה לעשות. קשה לי להמליץ לך לפי הפרטים שמסרת על שיאצו או טוינה, שניהם יכולים להועיל לך. המלצתי לך, לגשת למטפל מיומן באחד משני התחומים, אולי אפילו בשילוב של דיקור סיני. אחרי מספר טיפולים תוכל לדעת מה מתאים לך יותר. תרגיש טוב ירון

02/09/2004 | 23:46 | מאת: בלהה

הטיפול בטוויונה, האם הוא עוזר בבעיות אחרות בריאותיות????0

מנהל פורום שיאצו וטווינה