כאב בטיפול

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

13/05/2004 | 23:27 | מאת: אורית

שלום רב, עשיתי היום טיפול שיאצו לראשונה לאחר שהנני סובלת מהתקפי חרדה. במהלך הטיפול חשתי שתי דקירות בלב וגל חום עלה לראשי. ביקשתי מהמטפלת שמיד תפסיק והרגשתי כאבים בחזה, הרגשתי רע כאילו אני הולכת למות ובעצם כנראה מיד תקף אותי שוב התקף חרדה. מה לעשות? מה זה? למה זה קרה?

16/05/2004 | 08:26 | מאת: ירון גולני

אורית שלום אפתח בכך שנראה לי, שהבחירה בטיפולי שיאצו במצבי חרדה - מעולה. ועכשיו לשאלתך, כנראה שבאמת חווית התקף חרדה תוך כדי הטיפול. (אלא אם כן לדקירות בלב יכול להיות מקור פיזיולוגי, תלוי בגילך, מצבך, והנסיון שלך כדי להחליט אם זה שווה בירור). לא הייתי מקבל החלטה על סמך המפגש הראשון, אם המטפלת מעוררת אמון, וסך הכל נראה שהיא יודעת מה היא עושה, כדאי להמשיך עוד מפגש שניים, ואז להחליט. "כאב, עובר ושב איזה מזל אני שר עכשיו שיר כאב כל פעם חוזר אז אני שר עכשיו - אולי זה עוזר" בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה