גוף לא סוחב

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

28/01/2004 | 18:43 | מאת: שיר

לאחרונה אני מרגישה חולשה בלתי מוסברת, כאילו הגוף לא סוחב אני נוהגת לעשות ספורט בעיקר פעילות אירובית ולאחרונה לא מסוגלת לחשוב על זה, מה לעשות? אשמח לקבל המלצה ואולי הסבר לתופעה תודה

01/03/2004 | 21:56 | מאת: ירון גולני

שיר שלום יכולים להיות כל מיני הסברים לתופעה שאת מציינת, החל בחוסר שינה, דרך מתח יתר ועבודת יתר וכלה בתסמונת העייפות. אני ממליץ לך לפנות למטפל/ת באזור מגורייך, בדרך כלל, ניתן לעזור עם קצת שיאצו/דיקור/ צמחי מרפא ותרגול נכון. אשמח להמליץ ולהפנות ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה