שליטה עצמית גבוהה על המחשבה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/09/2002 | 19:38 | מאת: ליאור

האם שיאצו או טווינא יכולים לעזור בשיפור השליטה העצמית על המחשבות ! על המודע כלומר!!! - ככה שאני יוכל לשלוט בקלות ולהפסיק לחשוב על משהו אם אני לא רוצה

27/09/2002 | 20:52 | מאת: ירון גולני

ליאור שלום לדעתי , מה שאתה מחפש הוא - מדיטציה. אבל, השיאצו והטווינה, שניהם יכולים לעזור מאוד בתהליכים של כניסה למודעות. אני מוצא שקשה לי להסביר את זה בצורה פשוטה כאן, אבל אני יכול לומר, שהטיפול עצמו, הינו כמו ביצוע של מדיטציה. ככזה, הוא מעלה דברים למודעות ואף מפנה שם מקום לדברים חדשים, אך, זהו תהליך הדורש התמדה ותרגול! בהצלחה לשרותך ירון

27/09/2002 | 21:06 | מאת: ליאור

על איזה מדיטציה אתה ממליץ בדיוק? אני פתוח להצעות... רק לא מדיטציה טרנסנדלית כי היא עולה 7600 שקל

מנהל פורום שיאצו וטווינה