בעיות בברך ?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/01/2004 | 17:53 | מאת: תמר אלוני

הי, לאבא שלי בן 70 יש כאבים בברך. בגיל 20 נקרעו לו הגידים ועכשיו הזיקנה רק מזכירה לו את הכאבים. הממצאים הם: אין מים בפרקים, ללא נפיחות או נוזל תוך פרקי, טווח תנועה מלא, יציבות ובכל זאת: כואב לו מאוד, קשה לו לזוז. הוא לוקח כדורים והם לא עוזרים, אז מה עושים ? לא יתכן שזה המצב וצריך לקבל אותו כפי שהוא, יש הצעות ,המלצות, רפואה אלטרנטיבית ? בברכה תמר אלוני

19/01/2004 | 20:26 | מאת: ירון גולני

תמר שלום צריך להיות מציאותיים ולהתחשב בנזקים שנגרמו ובבעיות הגיל. מצד שני, לא חייבים להשלים, אני בהחלט מאמין שטיפול טוב המשלב דיקור, שיאצו ומוקסה, יכול להועיל ולשפר את מצבו. בהצלחה רבה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה