פריקת כתף

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

14/01/2004 | 10:22 | מאת: יותם

שלום, עברתי פעמיים מה שנקרא פריקת כתף - הייתי אצל מספר רופאים וחלקם בדעה לניתוח וסיכוייו נעים באזור 95% הצלחה, כמו כן אני חושב על שיטות אחרות אם אפשר לטפל בנושא - פלדנקריז למשל... או כמובן שיאצו.. הייתי רוצה לשמוע מה אפשר לעשות, אם יש אנשים פה עם בעיה זהה או אחרי בעיה כזו וכמובן אם יש דרך להימנע מהניתוח... תודה יותם.

15/01/2004 | 07:41 | מאת: ירון גולני

יותם שלום לצערי אין לי מספיק נסיון קליני ספציפית לבעיה הזאת. אשמח אם תשתף אותנו במידע שתמצא בהצלחה ירון

23/01/2004 | 23:59 | מאת: דרורה

שלום יותם. אז יש עוד מישהו במצבי ... בשנתיים וחצי האחרונות אני סובלת מפריקות כתף חוזרות ונשנות. במהלכן סבלתי משתי פריקות מלאות וכ-4 חצי פריקות. הפריקות קורות כאשר אני בפעילות מינימלית...היפוך לא נכון במיטה, מעידה קלה על גבשושית במדרכה וכו. טופלתי בפיזיותרפיה אשר לא הועילה רבות. תקופה מסוימת עסקתי בפלדנקרייז אשר לימד אותי דברים אודות גופי והשתפרו הרבה דברים. הפריקות קורות בלי שום פעילות גופנית חזקה מידי אלא פתאום בעת פעילות יומיומית פשוטה. אני מוסיקאית וחוששת מניתוח, ומחפשת דרכי טיפול חלופיות. אני מחפשת דרכי טיפול... אולי נשתדל למצוא עוד אנשים ולחפש מומחים שיעזרו לנו...גם לי המליצו ניתוח - אך אני חוששת...( אנ מוסיקאית כאמור וניטרול הכתף והזרוע לתקופה ארוכה הרסנית לעבודה שלי.) אשמח ליצור קשר עם עוד אנשים שעברו ועוברים ואולי יחד נמצא עזרה? דרורה

24/01/2004 | 00:05 | מאת: דרורה

שלום יותם. אז יש עוד מישהו במצבי ... בשנתיים וחצי האחרונות אני סובלת מפריקות כתף חוזרות ונשנות. במהלכן סבלתי משתי פריקות מלאות וכ-4 חצי פריקות. הפריקות קורות כאשר אני בפעילות מינימלית...היפוך לא נכון במיטה, מעידה קלה על גבשושית במדרכה וכו. טופלתי בפיזיותרפיה אשר לא הועילה רבות. תקופה מסוימת עסקתי בפלדנקרייז אשר לימד אותי דברים אודות גופי והשתפרו הרבה דברים. הפריקות קורות בלי שום פעילות גופנית חזקה מידי אלא פתאום בעת פעילות יומיומית פשוטה. אני מוסיקאית וחוששת מניתוח, ומחפשת דרכי טיפול חלופיות. אני מחפשת דרכי טיפול... אולי נשתדל למצוא עוד אנשים ולחפש מומחים שיעזרו לנו...גם לי המליצו ניתוח - אך אני חוששת...( אנ מוסיקאית כאמור וניטרול הכתף והזרוע לתקופה ארוכה הרסנית לעבודה שלי.) אשמח ליצור קשר עם עוד אנשים שעברו ועוברים ואולי יחד נמצא עזרה? דרורה

12/02/2004 | 17:04 | מאת: יותם

דרורה קיבלתי את תשובתך אשמח עם תודיעי לי על התקדמותך במציאת פתרון שאינו ניתוח. אני עדיין מחפס אך איני מוצא. אם אמצע אודיע לך. תודה

23/02/2004 | 21:44 | מאת: מאור עמר

שלום שמי הוא מאור עמר ואני בן 23 בצבא עברתי את הפריקת כתף הראשונה ומאז היו לי בערך 30 פריקות בכתף ימין ועוד 6 פריקות בכתף שמאל הייתי אצל אורתופדים רבים שהמליצו לי על ניתוח אבל למרות העובדה שאני סובל מפריקות רבות שום דבר לא זז מבחינת הבית חולים אני ממתין לניתוך בכתף ימין כבר שנה וכבר היתייאשתי מלחכות לניתוח אני מבקש מכל מי שיש לו מידע על אפשרויות טיפול אחרות או הצעות כל שהן אני ישמח לשמוע כל דבר מכיון שאני כבר לא יודע מה לעשות בתודה מראש מאור עמר

מנהל פורום שיאצו וטווינה