טיפול בחרדות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/12/2003 | 18:35 | מאת: שואלת

ירון שלום, לפני מס' ימים שאלתי כאן לגבי טיפול בחרדות ובסימפטומים שמאפיינים אותן. ענית לי כי שיאצו יכול לעזור. פניתי למרפאה לרפואה משלימה בקופ"ח, ושם טען הרופא המאבחן כי דיקור סיני אפקטיבי יותר משיאצו ( אף כי לא פסל את האופציה השניה). האם אתה מסכים עם ההמלצה ? בתודה מראש !

18/12/2003 | 23:10 | מאת: ירון גולני

שלום לשואלת לרופא הממיין יש יתרון בולט עלי - הוא פגש אותך! לכן אני נוטה להסכים עימו. אם בכל אופן, את מרגישה שכרגע טיפול הכולל מגע יכול להיטיב איתך יותר, עליך לעמוד על כך. אפשרות נוספת היא לשלב את שני סוגי הטיפולים. חושי בטוב במהרה ירון

19/12/2003 | 11:49 | מאת: שואלת

ירון שוב שלום, מה יתרונה של כל שיטה על פני השניה, וכיצד יודעים מה מתאים יותר למצב ? בתודה על עזרתך!

מנהל פורום שיאצו וטווינה