שאלה בדבר לימורי שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

12/12/2003 | 23:11 | מאת: רם

שלום לפורום אני רוצה ללמוד שיאצו אך אני סובל מבעיה בברך שמפריעה לי לכרוע לאורך זמן. האם הדבר מפריע ללימוד? האם ניתן לטפל בעמידה בעזרת מיטת טיפולים? תודה

13/12/2003 | 00:25 | מאת: ירון גולני

רם שלום אפשר לטפל בעמידה באמצעות מיטת טיפולים, ומטפלים רבים אף נוהגים כך. במהלך לימודי השיאצו, נלמדת הדרך הבסיסית והקלאסית - על הברכיים. לכן, עלול להיות לך קצת קשה, למרות זאת, אני כבר ראיתי אנשים מבוגרים מאוד, או עם מגבלות שאינן נובעות מגיל מתקדם, שסיימו בהצלחה את לימודי השיאצו. לא הייתי מציע לך לוותר, אלא ללכת ולבדוק ולהתייעץ עם המורה המלמד במוסד בו תבחר. בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה