שיאצו ולימודים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

24/09/2002 | 13:10 | מאת: רונית

ירון שלום, רציתי לשאול האם תעודה לאחר לימודי שיאצו בסך 185 שעות מספיקה כדי לעבוד בזה? תודה, רונית.

27/09/2002 | 20:28 | מאת: ירון גולני

שלום רונית השאלה באיזו רמה של טיפול, כמו גם, מה כללו שעות אלה? באופן הכי כללי שאני יכול להתייחס לשאלה - כמות כזו של שעות אינה מספיקה כדי להסמיך מטפל מיומן ואחראי. בכבוד ירון

29/09/2002 | 07:35 | מאת: אריה א.

האם את אוהבת לטפל באנשים והאם המגע שלך נעים. את יכולה להיות מומחית בשיאצו אך אם המגע שלך לא נעים למטופלים, הם לא יגיעו יותר מטיפול אחד. .(לדעתי נסיון המגע אינו נרכש אלא נמצא באופן טבעי). כדאי מאוד לעבור לפני הלימודים מספר טיפולי שיאצו ואז תדעי אם הנך מתחברת לתחום הזה. לכל מורה שיאצו יש דרך לימוד משלו. לכן חשוב לדעת אם לימודי שיאצו הם בהמשך ללימודים אחרים. לדוגמה אם עברת לימודים רוחנים אז תתחברי יותר לאותם מורים המשלבים טיפול אנרגטי בטיפול שיאצו, לכן המלצתי מעבר ללימודים להיפגש אם המרצה לדבר איתו ולהרגיש אם את מתחברת אליו. מעבר ללימודים חשוב מאוד לטפל כמה שיותר, דרך הטיפולים את מקבלת נסיון וידע . כשתתחילי לטפל יהיו לך שאלות רבות, לכן תבדקי אם אותו בית הספר שתלמדי בו, שיהיה מי שיסביר וידריך אותך בעקבות שאלות שיהיו לך. בהצלחה אריה א.

מנהל פורום שיאצו וטווינה