שאלה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

03/11/2003 | 10:47 | מאת: ירון

צורך בשחרור קנקים באזור הצוואר בצורה אינטנסיבית ובמקביל הזזת לסתות מצד לצד, מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לטפל בה? תודה מראש

10/11/2003 | 23:45 | מאת: ירון גולני

ירון שלום בעקרון אין כל רע בהוצאת קנאקים מהצואר או מכל מקום אחר. שתי התופעות כמו שאתה מתאר אותן, יכולות להעיד על מה שנקרא ברפואה הסינית "סטגנציה של צ'י הכבד", או בעברית, מצב של מתח שיכול לנבוע ממגוון סיבות. האם אתה חורק שיניים גם בלילה? אני ממליץ לך לפנות למטפל/ת שיאצו מנוסה - מאוד מתאים במקרה הזה, לצורך אבחנה וטיפול. בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה