כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/10/2003 | 14:51 | מאת: עופר

אני בחור בן 25 שסובל מכאבי תופת בגבי התחתון, אשר נגרמו מ 2 בלט דיסק שיש לי, מה שגורם ללחץ עצבי שמקרין כאבים חזקים לעכוז. אני לא טיפוס של כדורים ותרופות ומשככי כאבים, לא מאמין בזה, האם ישנה דרך שאתה מכיר לטפל בבעיה הזו? תודה

19/10/2003 | 23:35 | מאת: ירון גולני

עופר יקירי אני מכיר מספר דרכים יעילות לטפל בכאבי גב תחתון. כדאי לנסות אחת מהן או שילוב של כמה מהן. השילוב המומלץ בעיני הוא דיקור סיני עם אחת מהשיטות המנואליות הבאות: שיאצו, טווינה או כירופרקטיקה. בכל טיפול שתבחר, תתעקש על לקבל מהמטפל תרגילים ועצות לשיפור אורח החיים שלך בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה