הריון ובעיות גב

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/10/2003 | 23:11 | מאת: רויטל

שלום אני נמצאת כרגע בחודש השביעי להריון, וסובלת מכאבי גב תחתון,בצד שמאל לכיוון האגן, בעקבות כך קשה לי ללכת ולעשות תנועות מסויימות. רציתי לשאול אילו דרכים אפשריות לריפוי או להקלה על הכאב? תודה

12/10/2003 | 21:48 | מאת: ירון גולני

רויטל שלום אפשר וכדאי לטפל בכאבי הגב שלך עכשיו ניתן לפנות לטיפול שיאצו מקצועי - הכי פשוט ומהיר ישנם גם מספר תרגילים פשוטים שעשויים להקל על הכאב: 1. בשכיבה על הגב, כפות הרגליים מונחות על המזרון, קרובות לישבן. שואפים אוויר, ובנשיפה מטים את הרגליים לאחד הצדדים תוך כדי נשיפה. הכתפיים נשארות צמודות למזרון. אותו דבר לצד השני. 2. בעמידה, פישוק ברוחב האגן, כפות הידיים מונחות על הגב התחתון, ועם הישבן והאגן לעשות תנועות מעגליות קטנות, ולהגדיל בהדרגה, לשני הצדדים. אני מקווה שהצלחתי להסביר. תעשי 5 דקות בבוקר ו-5 דקות בערב והרגשתך תשתפר. חימום מקומי יכול גם הוא לעזור - אמבטיה או כרית חימום שניהם טובים. ספרי לי איך הולך ירון

13/10/2003 | 10:51 | מאת: רויטל

תודה ירון- אני אנסה.

מנהל פורום שיאצו וטווינה