מחלות פנימיות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/08/2003 | 21:50 | מאת: אורי

רציתי לדעת אם הרפואה המשלימה יודעת לטפל ולפתור בעיות של מחלות "פנימיות" הבאות עם הגיל, כמו, למשל, כאבי פרקים, כאבי גב, השתנה לעתים קרובות, בעיקר בלילה, חוסר יכולת להרדם, ועוד כהנה וכהנה. תודה על תגובתך. אורי

05/08/2003 | 01:40 | מאת: ירון גולני

הרפואה יכולה לפתור את בעיות אילו בכיף ובעיניים עצומות וגם יכולה ליפתור בעיות אחרות היא בעצם יכולה לעשות הכל רק אם מאמינים בה היא לא בדיוק קיימת רק בראש....

05/08/2003 | 11:42 | מאת: ירון גולני

אורי אנחנו באים לעולם עם מצבר. עוצמתו של המצבר בלידתנו מושפעת ממספר גורמים שלא אפרט כרגע, בפשטות אפשר לקרוא לזה תורשה או קונסטיטוציה. במהלך חיינו המצבר הולך ונחלש, לאורח חיינו השפעה מכרעת על קצב ההחלשות. עבודה קשה, תזונה לקויה, חוסר פעילות גופנית, מתח נפשי גבוה, צבירה של רגשות שליליים - כל אלה מחלישים אותנו מאוד ובעצם מאיצים את החלשות ה"מצבר". בשלב מסוים יתחילו להופיע תופעות כדוגמת אלה שציינת. למרבה הפלא, כל הבעיות שהזכרת, קשורות בעיני הרפואה הסינית למצב האנרגיה (צ'י) של הכליות, האחראיות בין היתר על האחזקה של המצבר המדובר. בעזרת שינויים קלים באורח החיים, ניתן ללא כל טיפול לשפר את המצב. לא כל שכן בעזרת טיפול מתאים. או, בקיצור נמרץ - כן, הרפואה המשלימה (או הרפואה הסינית והשיאצו בתוכה), יודעת לטפל במחלות פנימיות. מקווה שעניתי לשאלתך ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה