שיאצו והריון

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/07/2003 | 08:07 | מאת: סמדר

שלום, אני התחלתי לטפל בשיאצו, אך בד בבד אני ובעלי מנסים להכנס להריון, לא אמרתי זאת למטפל, כי לא חשבתי שיש עם זה בעיה, אם אני בהריון, אני נמצאת ממש בחודש הראשון, האם להפסיק מייד כדי לא להזיק באופן כלשהו?

02/07/2003 | 10:49 | מאת: אורי ליובין

כן להודיע למטפל ולהפסיק טיפול

02/07/2003 | 12:27 | מאת: סמדר

האם להפסיק גם טיפולי רפלקסולוגיה?

06/07/2003 | 23:48 | מאת: ירון גולני

סמדר שלום אני מצטרף לתשובותיהם של שני רעי, מומלץ מאוד ליידע את המטפלים לגבי מצבך, ולהחליט על ההמשך בעצה אחת איתם, כל אחד בתחומו. כל מטפל ידע, על סמך הכשרתו ונסיונו, כיצד כדאי לפעול. בהצלחה ירון

06/08/2003 | 10:15 | מאת: עודד

סמדר רק כדי שלא תילחצי יותר מדיי על סמך ניסיון אני יודע שבהרבה מיקרים מטופלות לא יודעות על זה שהן הבהריון בתקופה הראשונה ( את יודעת אולי כי את קוונת לכך ) ולמרות הטיפולים הן לא הגיעו להפלה ! אבל חשוב מאוד לדעת מי מטפל בך ולהיות בטוחה שהמטפל יודע לטפל בהריון!! הסיבה המרכזית שלא מטפלים בהריון היא ביגלל שבטרימסטר הראשון גם כך ההריון עדין מאוד וישנם הפלות טיבעיות בתקופה זו יותר מבשאר ההריון . השיאצו יוצר תנועה אנרגתית מאוד חזקה ואם ההריון לא מושרש טוב זה עלול להביא לסופו בהצלחה והריון מושלם עודד

מנהל פורום שיאצו וטווינה