שיאצו - לבעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/04/2003 | 13:02 | מאת: שרה ל

העברתי לכם מכתב לפני כשבוע אולם אל מצאתי את תגובתכם שאלי האם טיפול השיאצו יכול לעזור לבעיות קשב וריכוז כמו כן האם ילד שמתלונן שיש לו צורך לקום באמצע השיעור למספר שניות ולאחר מכן לחזור לכיתה , יכול גם כן להעזר בטיפול בשיאצו. תודה מראש

28/04/2003 | 00:23 | מאת: ירון גולני

שרה שלום טיפולי שיאצו יכולים לעזור מאוד לילד הסובל מהפרעות קשב וריכוז, בהיותו טיפול מרגיע ומהנה. מנסיוני, טיפול מסוג זה יכול לעזור ולשפר את הרגשתו ומצבו של הילד. כמובן שכדאי לבדוק ולהעריך היטב את הקשיים שהוא חווה וכן את הדברים הנוספים היכולים לסייע לו - ליווי אישי, טיפול התנהגותי, שינויי תזונה ועוד. בהצלחה ירון

26/05/2003 | 11:51 | מאת: ורד IPEC

הי שרה יש שיטה נוספת שאולי תשקלי שיש לה תוצאות מאד טובות בתחום הפרעות קשב וריכוז ויכולה לבדוק לפרטי פרטים מהם הגורמים ולהפסיק את השפעתם . השיטה גורסת שכל בעיה גורמת לחסימה אנרגטית ובעזרת טיפול אנרגטי לחלוטין יש אפשרות לפתוח את החסימה ומכאן בריאות. אשמח לתת יותר פרטים [email protected] ורד

מנהל פורום שיאצו וטווינה