בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/04/2003 | 01:57 | מאת: ט

שלום רב, אני בת 30, ומאז שאני זוכרת את עצמי אני מתמודדת עם בעייה של משקל לא יציב, תנודות של 15-20 קילו, ואכילה לא נכונה ולא מאוזנת, את התאוריות ומה צריך לעשות אני יודעת, אבל נכשלת בטווח הארוך. חשבתי לנסות לטפל בבעיה באמצעות רפואה אלטרנטיבית, על איזו שיטה תמליץ? לבעיה שלי ישנם גם הבטים ריגשיים ואני מכירה אותם, מודעת ומטפלת.

28/04/2003 | 00:13 | מאת: ירון גולני

ובכן, כמו שאת מתארת בעצמך, בעיות אכילה הן בדרך כלל מורכבות ובעלות רובדים רבים. אך, ניתן להתמודד איתן בהצלחה! רבות עשו זאת לפניך ואין כל סיבה שגם את לא תזכי לחיים של השלמה, קבלה והתגברות. בכל מקרה מדובר בתהליך, ולא במעשה קסם. אני הייתי ממליץ לך לפנות למטפל\ת המסוגל לשלב הבנה מעמיקה בתזונה, בתמיכה בתהליך (כדי שיהיה מי שילווה אותך) ובטכניקה נוספת כמו דיקור או צמחי מרפא. בעיקר את צריכה בן אדם. אשמח להמליץ לך. בהצלחה ירון

28/04/2003 | 16:48 | מאת: ט

אשמח לקבל את המלצתך

26/05/2003 | 11:55 | מאת: ורד IPEC

הי ט אמי ורד ואני מטפלת בשיטת בשם ipec שזו שיטה שמגיעה לגורם הבעיה ומנקה אותו מהגוף. לשיטה שפועלת אנרגטית לחלוטין ללא תרופות או אמצעים אחרים יש תוצאות מצויינות. אשמח לתת יותר פרטים [email protected] בברכת יציבות ורד

מנהל פורום שיאצו וטווינה