טאו שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

24/04/2003 | 16:41 | מאת: דורון

במסגרת חיפושים באינטרנט במטרה למצוא בית ספר לשיאצו ניתקלתי בבית ספר טאו- שיאצו האם מלמדים שם את אותו דבר ?? האם אפשר להתקבל אחרי הלימודים לעבודה על סמך התעודות שלהם?.

26/04/2003 | 10:53 | מאת: ירון גולני

תראה, טאו שיאצו, זן שיאצו, שיאצו קלאסי - הכל שיאצו. למרות זאת קיימים הבדלים בתפיסות הפילוסופיות, הבאים לידי ביטוי בצורת העבודה. (וזה במקרה הטוב, שיש תפיסה פילוסופית). הדרך הטובה להחליט היא להיות במקומות אותם אתה שוקל, לפגוש את האנשים, להתרשם מהמקום ומהאוירה, לבדוק את הפרטים הטכניים כמו שעות הלימוד במקצועות השונים מול העלות הכספית, ובסוף, להחליט מהבטן. בהצלחה ירון

26/10/2003 | 14:55 | מאת: Tzvika

Dear yaron, Please, don't say that everything is the same. If you will ask your teachers Raul and Ron they will not agree with this answer. Please. visit Tao Shiatsu webside. www.taoshiatsu.com Best Ki to you Tzvika Japan

מנהל פורום שיאצו וטווינה