HELP

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

14/04/2003 | 13:00 | מאת: דבורהמאיה

ירון גולני,מהכרותי איתך אני יודעת שאני יכולה לסמוך עליך[לא משנה כרגע מי אני].רציתי לדעת אם יש איזשהו טיפול[אם לא בשיאצו אז אולי בדיקור או צמחים]לגמילה מכדורים משלשלים....משהו שיעזור לקיבה שלי לעבוד ללא עזרה.... תודה מראש!

14/04/2003 | 23:16 | מאת: ירון גולני

14/04/2003 | 23:21 | מאת: ירון גולני

דבורה שלום ראשית תודה על המחמאה (או שמא יש לומר קומפלימנט), אפשר בעקרון להיגמל, תלוי כמה זמן, באיזה תדירות ובאיזה מינון את משתמשת. בכל מקרה הייתי מטפל באמצעות שיאצו, דיקור ותזונה, כשהדגש הוא דווקא על נושא התזונה. שהרי מה שנכנס משפיע מן הסתם על מה שיוצא. בהצלחה, אשמח לנסות ולעזור עוד ירון

28/04/2003 | 15:21 | מאת: אורי ליובין

שלום לדבורה אם יורשה לי הייתי ממליץ גם על טיפול הוליסטי עקב הקשר גופנפש המאוד הדוק וישיר במקרים של פעילות מערכת העיכול. עיסוי הוליסטי ארומותרפיה ותירגולים עושים פלאים!

26/05/2003 | 12:05 | מאת: ורד IPEC

שלום לדבורה מאיה... שמי ורד ואני מטפלת בשיטת ipec שיכולה להגיע לשורש הקשר הרגשי פיזי להבין את הגורם לבעיה (חסימה אנרגטית) ולפתוח אותו השיטה יעילה מאד מניסיון... לפרטים [email protected] ורד

מנהל פורום שיאצו וטווינה