טוינא/שיאצו/לימודים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

12/02/2003 | 02:30 | מאת: נגה

שלום ירון היתי מעוניינת לדעת היכן אתה ממליץ ללמוד את התחומים האלו, והאם למדת תחומים נוספים(אני עדיין מתלבטת בין המקצועות האלטרנטיביים השונים) איך יודעים איזהו הביה"ס הכי טוב ,מס' השעות המומלץ, המחיר וכן הלאה בכלל חשבתי על רפואת איור ודה, אבל מדובר פה על סכומי עתק, סה"כ 4 שעות בשבוע, שנתיים, 18000, סכום לא הגיוני.., לצערי דבר נפוץ הוא הסכומים הללו בימינו מה גם שההסמכה לא חייבת להיות תואמת תודה מראש

12/02/2003 | 02:30 | מאת: נגה

התכוונתי אגב ללימודים במרכז, (ת"א, הרצליה)

18/02/2003 | 15:55 | מאת: אורנה

נגה שלום , למרות שאני לא ירון אני עונה לך. איורוודה כדאי מאוד ללמוד אצל ערן מגון הוא הכי טוב בארץ ונדמה לי שהוא גובה פחות. הקורס לא צריך לקחת שנתיים אלה שנה. אם את מתלבטת תלכי להרצאות מבוא. אני ממליצה על לימודים של 4 שנים רפואה סינית, או נטורופתיה, או הומאופטיה. אם כבר אז כבר. בהצלחה

18/02/2003 | 20:16 | מאת: נגה

הי אורנה, תודה על תשובתך המחיר והזמן שהצגתי(18000 לשנתיים וכל השאר) מדובר פה על ערן מגון, אין ממש אחרים שמלמדים את זה בארץ לפי מה שחיפשתי, אני אכן מתלבטת אם ללכת על רפואה סינית או שיאצו, למרות שבתמורות הבנתי שמשלבים את הרפואה הסינית, ביה"ס תמורות ניראים לי נורא רציניים כי את נחשבת שם לסטודנטית מה גם שמשלבים את הרפואה המערבית והתעודה מוכרת...ויש לך לאן לפנות אח"כ, אז ניראה... נגה

19/02/2003 | 00:28 | מאת: ירון גולני

נגה אין תחליף להתרשמות אישית ולחוויה שלך. כלומר, להתנסות שלך כמטופלת. ההבדלים בין רפואה סינית, הומאופתיה ונטורופתיה גדולים וההתלבטות וההחלטה בינהם צריכה להתבסס על נטיות ליבך כלומר, האם את טיפוס שעובד יותר עם הראש או עם הרגש? האם את אוהבת מגע פיזי אם לאו. כמובן שכדאי לשקול מחיר מול תמורה וכן גם מצב השוק של המקצועות השונים. ותודה אורנה בהצלחה ירון

19/02/2003 | 23:32 | מאת: נגה

תודה על ירון על תשובתך, וגם אורנה, השאלות שאתה הצבת כמובן היוו עבורי בחינה כלשהי לאיזה כיוון ללכת , לכן אני נמשכת יותר לשיאצו, עם כל מה שנכלל, הבעיה היחידה היא שזה לא כולל בתוכו את הכל, כמו כל דבר ברפואה אלטרנטיבית, לעומת האיור וודה...(ז"א גם יותר רוחניות/אנרגיות, תזונה, וכו') תקן אותי אם אני טועה, רציתי משהו שישלב בתוכו את כל הרבדים וכמה שיותר מצב השוק לא ממש מטריד מאחר ואפשר להפריח כל דבר שאתה באמת מתחבר אליו ואוהב, אם יודעים איך. הבעיה היתה באמת השיקול איפה הכי טוב ללמוד, שזה באמת חשוב, שיהיה כמה שיותר מהימן, ידע שמועבר בצורה טובה בצורה יסודית, מורים שבאמת אמיתיים ישרים ומלאי אמונה בתלמידים, עם חמלה בליבם(עד כמה שזה נשמע קיצ'י, די מבאס וזה לא פשוט שיקול ללמוד תחת מורה יהיר ומתנשא) עשיתי בדיקה ובינתיים (זה גם מופנה למי שמעוניין אולי) רידמן לפי מה שהבנתי טובים אבל יקרים ואילו תמורות ממש ניראים מהמינים, אמנם זו לא בדיקה יסודית אבל זה די מצמצם את האפשרויות למי שבכיוון של שיאצו תודה רבה, יום טוב נגה

מנהל פורום שיאצו וטווינה