עבודה בשיאצו.

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/01/2003 | 17:53 | מאת: ורד

שלום, שמי ורד ואני בוגרת מכללת "מדיסין". למדתי שלוש שנים שיאצו ויש לי תעודה מטפלת מוסמכת. הנני מעונינת לעבוד בתחום זה, יש לי ניסיון של שנתיים. אני רוצה לעבוד במקום מסודר כמו קליניקה, קופות חולים וכו' כיצד אני יכולה להשתלב והאם תוכל לעזור לי בנושא?

11/01/2003 | 21:51 | מאת: ירון גולני

ורד שלום אם עשיתי חישוב נכון של השנים, אנחנו אמורים להכיר, בכל מקרה, הדרך היחידה להשתלב היא לפנות שוב ושוב בצרוף קורות חיים, במקרה של קופות החולים. האפשרות השניה של קליניקה מסודרת שאינה קופת חולים, היא קצת פחות סבירה, אבל עדיין אפשרית. ספרי לי איפה את גרה ועוד קצת על הנסיון המקצועי שלך ואנסה לעזור בצורה יותר ממוקדת. בהצלחה ירון

28/01/2003 | 05:22 | מאת: אבי

שלום רב ! אני מעוניין בפרטים לגבי הישתלבות בעבודה כמטפל מוסמך לאחר לימוד של 3 שנים ללא ניסיון , "הבעיה הינה גילי אני כבן 50 שנה " לאחר שינוי קרירה עבדתי כ30 שנה בתחום טכני( אלק' - במשך 25 ש' כאיש פיתוח ).

מנהל פורום שיאצו וטווינה