כאבי גב תחתון ושיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

23/11/2002 | 12:10 | מאת: ליאור

האורטופד המטפל בי החליט שכדאי לי לעבור טיפול שיאצו ע"מ להעביר את הכאבים בגב התחתון.(לאחר טיפולי פיזיוטרפיה שלא הועילו) האם שיאצו יכול להועיל? שמעתי שהטיפולים הם בנקודות מסוימות ויש לי בעיה כי אני לא בדיוק יודעת מה הנקודה של הכאב בדיוק אולי הכאבים הם באיזור אחר בכלל ואז אני מרגישה את הכאב בגב התחתון. אשמח לתגובות

23/11/2002 | 21:36 | מאת: ירון גולני

ליאור שלום שיאצו הוא טיפול קלאסי לכאב גב תחתון. לא חייבת להיות "נקודה" ספציפית, למרות שסביר להניח שנקודה כזאת תתגלה במהלך הטיפולים.אז, להתראות בקליניקה ירון

23/12/2002 | 21:12 | מאת: אריה

ליאור ערב טוב ! חשוב מאד לדעת ממה נגרמים הכאבים ,טיפול שיאצו נקודתי יכול מאד להועיל כמו כן גם טיפול טווינה ,הטוב ביותר לקחת טיפול משולב והכולל גם מסאג' שמנים חמים ,מיותר לציין כי טיפול יינתן רק לאחר תישאול מקיף של המטופל . כמטפל בכיר במגוון שיטות טיפול אשמח לייעץ לך ללא תשלום ולהפנות אותך לטיפול מתאים . בברכה אריה

מנהל פורום שיאצו וטווינה