טיפולי שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

09/11/2002 | 15:25 | מאת: הלוחמת

שלום רב, אני עוברת טיפולי שיאצו מזה כשנה כפעם פעמיים בחודש.הדבר מדהים ומהנה. מה שכן, כיוון שהשיאצו מאד יעיל ואני משתמשת בו הרבה תהיתי האם ידוע לך, מנהל הפורום או אחרים על מקום בו ניתן לקבל טיפולי שיאצו במחירים נמוכים. אני מודה לכם

09/11/2002 | 22:23 | מאת: ירון גולני

שיאצו, שיאצו אבל את עדיין לוחמת ובכן, קופ"ח היא מקום לקבל טיפולים בזול. תמיד גם אפשר למצוא מטפל מתחיל שמחיריו יתאימו לך, בלי להתפשר בהכרח על איכות. אשמח לעזור לך למצוא מישהו ירון

09/11/2002 | 22:49 | מאת: מתלבטת

קופ"ח זה בסדר, אבל נניח בכללית "מושלם" המחירים הזולים מוגבלים ל-16 פגישות בשנה. זה חבל.... וללכת לסטודנט מתחיל שלוקח מעט זה קצת מעורר חשש קליל....:) אמרו לי לנסות דרך לוח מודעות במכללות לרפואה משלימה או משהו כזה. אשמח לקבל המלצות.

11/11/2002 | 09:57 | מאת: שושנה אלקובי

אני מטפלת בשיאצו מזה מספר שנים ומחירי סבירים ביותר מכיוון שאני מאמינה שכל אדם זכאי לטיפול, וכן שזה חיוני ביותר לבריאות הגוף והנפש הקליניקה שלי נמצאת בפתח תקוה. לפרטים נוספים חייג/י 3217187-052 או 9040642-03

מנהל פורום שיאצו וטווינה