שאלה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

28/11/2016 | 10:23 | מאת: מירי

היי בתי בת 4 יש לה לפעמים הפרשות בוצא בדיקת שתן ויצא שיש לה לקוזסטים בשתן נשלח לתרבית יצא שלילי ובדיקת שתן בסטיק יצא תקין לפני כמה חודשים היה יוצא לביתי ריכוז שתן 1000 הרופאה ביצרה בדיקות דם תקין וריכוז שתן במעבדה יצא 1250 היום בבדיקת סטיק שתן ראשון יצא 1010 הרופאה אמרה שאולי היא שתתה בבוקר זה יכול להיות תודה

ראשית נתנצלת על העיכוב- היתה לי בעיה טכנית בנגישות לאתר. לא כל כך הבנתי מה היתה הבעיה. אם כוונתך להרטבה וניסו לבדוק אם יש לילדה כושר ריכוז שתן טוב אז אם אכן הגיעה למשקל סגולי של 1025- משערת שזה המספר שהתכוונת אליו- אז אין לה בעיה בריכוז השתן. בכל מקרה אם תרצי להתיעץ את יכולה לבקש הפניה למרפאתינו מרופאת הילדים המטפלת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים