שמן המפ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

09/10/2016 | 15:00 | מאת: אפרת כהן

ד'ר שלום רב בני הקטן בן 5 נולד עם כליות דיספלסטיות ונמצא במעקב בבית חולים שניידר.מצבו יציב תודה לאל ואינו זקוק לתרופות.קריאטנין 0.56. החמודי הוא ילד עם צרכים מיוחדים ונמצא על הספקטרום האוטיסטי.לאחרונה הרבה הורים החלו לתת לילדהם שמן המפ המופק הזרעי הקנביס.יש מדווחים על שיפור

באופן כללי תרופות וצמחים יכולים לגרום לנזק כליתי יש להיזהר במתן תרופות אלו כולל זאת שציינת. רמת הקראטינין שציינת מעט גובהה לגילו אך להערכת חומרת ההפרעה בתפקוד הכליתי יש צורך בגובה הילד וגם בשיטת הבדיקה של הקראטינין- אנזימטי או רגיל- אישית אין לי ניסיון עם שימוש בשמן המפ בילדים עם הפרעה כלשהי בתפקוד הכליתי

11/10/2016 | 15:50 | מאת: אפרת כהן

תודה על התשובה.הגובה שלו הוא 97.5 ס'מ.

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים