כליה אגנית לעובר בסקירה ראשונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

15/04/2016 | 07:51 | מאת: דנה

שלום ד"ר, בסקירת מערכות הראשונה (שבוע 15) נאמר לי שהכליה השמאלית של העובר (ממין זכר) ממוקמת נמוך ביחס למקום שבו אמורה להיות ( כליה אגנית), כמובן שנלחצתי מאוד, ( זהו הריון שלישי, שני ההריונות הקודמים היו תקינים, בעלי ואני אנשים בריאים (כמו גם שני ילדי) בלי שום מחלות גנטיות... מה ההשלכות של כליה כזו בעתיד? האם יש צורך לבצע בדיקת מי שפיר? האם במקרים כאלה מבצעים הפסקת הריון? אשמח לקבל מידע.. תודה רבה!!

17/04/2016 | 06:16 | מאת: דנה

היי שכחתי לציין שכליה ימין נמצאת במקומה ותקינה, כל שאר איברים בסקירה נראו תקינים... תודה

זה מצוין

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים