רפלוקס דו"צ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

12/11/2012 | 11:39 | מאת: הונידה

הי דוקטור בתי בת שנה וחצי היא עם רפלוקס מצד שמאל 4 וימין 2 וגם קליב משמאל קטנה ופעלת תפקוד 40% ומימין 60% . הרחבה של שופכן שמאלי ..... השאלה האם ממולץ ניתוח ניקבית חיצוטנית תקינה ? ואם עשינו הניתוח משפיע על המצב הכללי שלה ומאפשר לה חיים רגילים בלי טרופות ? ואם ההרדמה לניתוח היא הרדמה כללית ? תודה מראש

נראה לי יותר נכון להגיע עם הילדה ועם כל החומר כולל לגבי תכיפות הזיהומים בדרכי שתן במהלך המעקב ועד כה ליעוץ נפרולוגי מסודר ואז ניתן יהיה לחוות דעה מבוססת ואחראית.

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים