בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

17/12/2015 | 19:36 | מאת: סמדר

עשיתי בדיקת כימיה הפורטאין יצא קצת נמוך מהנורמה וגם אוריה יצא קצת נמוך מה זה אומר כשזה נמוך שיש בעייה בכליות? דבר נוסף עשיתי בדיקת שתן ויצא לי חלבון 100 במקום 30 וph 7.5 אחהצ קיבלתי ווסת במפתיע יכול להיות שבגלל זה החלבון היה גבוה זה מסוכן שיש חלבון בשתן? אני ממש בלחת שיש לי בעייה בכליות

בתור הננחיות כלליות תמיד כדאי לדבר עם הרופא שהפנה לביצוען על התוצאות- כך תהיה התיחסות בהקשר בו נשלחו הבדיקות. קראטינין ואוראה נמוכים בהשוואה לטוו המצוין של המעבדה אינו על רקע בעית כליות: זה יכול לבטו מסת שריר נמוכה יחסית באנשים בעלי מבנה גוף קטן או צריכת חלבון מאד נמוכה. בכל מקרה לא בעית כליה לגבי בדיקת השתן כדאי לחזור כעבור כשבוע מסיום הדימום של מחזור הוסת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים