המשך

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

10/12/2015 | 22:38 | מאת: יהודה

תודה רבה יל תשובתך המהירה האם תוכלי להגיד לי לפי הספרות מה הפרוגנוזה דל המחלה? האם יש אפשרות שתעבור ?הבנתי שקרה משהו שהפעיל את הc3 לפני שנה ושנתיים בגילוי הc3 בכל הבדיקות היה 25 השבוע עשיתי שןב בדיקת דם ויצא 50 האם זה אומר משבו שעלה קצת? תודה

להבנתי אלו תנודות שרואים במחלות מסוג זה. אמרתי מראש שמעולם לא היה לי מטופל עם מחלה מסוג זה. לפי הספרות יש סיכון של פגיעה בתפקוד הכליתי במחלה זו אבל רצוי לקבל יעוץ מסודר של נפרולוג כולל הערכה של הביופסיה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים