שבדיקות שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

21/10/2015 | 09:32 | מאת: רונית

שלום. בת שלי הייתה אצל נפרולוג ילדים עקב המטוריה בשתן. נפרולוג המליץ לבצע בדיקות שתן לphase contrast ו בדיקות שתן בhpf. גם רופאת הילדים של ביתי וגם במעבדה לא הבינו מה התכוון בבדיקות אלו האם תוכלו לעזור בבקשה? תודה

הדרך הטובה זה לדבר עם הרופא שביקש את הבדיקה. אוכל רק לומר שבדיקת שתן כללית ומיקרוסקופיה תיתן תשובה טובה לצרכים לברר את תדירות ההמטוריה- במידה ואכן תימצא ביותר מ 2מתוך 3 בדיקות שיבוצעו במשך חודש-חדיים ואז נדרש ברור מובנה מוכר וידוע של התופעה של דליפת דם בשתן בצורה מיקרוסקופית

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים